EJMA

About me

Hi!

Wat leuk dat je hier terecht bent gekomen! Misschien zit je midden in de voorbereiding van de mooiste dag van jullie leven. Of heb je een leuke avond gepland staan, waar je een mooie look bij wilt hebben. Waar je ook naar op zoek bent, ik vind het heerlijk om met je mee te denken!

Mijn naam is Esther Jansen en ik ben gevestigd in het prachtige Amersfoort. Ik werk door heel Nederland en ook zeker in het buitenland. Een aantal jaar geleden vond ik mijn passie in de wereld van make-up, het opmaken van mensen in het bijzonder. Ik kijk goed naar wat bij jou als persoon, maar ook bij je gezicht past. Samen halen we jouw beste versie naar boven. Puur, krachtig en zelfverzekerd. Ik ga graag de verbinding aan met mensen en vind het belangrijk om ruimte te creëren voor een fijn moment. Bij mij kun je jezelf zijn en je op je gemak voelen.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en help je graag met een mooie bruids- of feestmake-up. Hiernaast heb ik nog veel meer leuks te bieden, meer informatie hierover vind je onder het kopje what i offer.

Liefs,
Esther Jansen