About Me

Mijn naam is Esther Jansen en ik ben 29 jaar. Ik ben woonachtig in het mooie Amersfoort. 8 jaar geleden heb ik  in Amsterdam de particuliere opleiding visagiste/make-up artist gevolgd op de Nederlandse Beauty school. In datzelfde jaar heb ik mijn diploma behaald en was ik klaar voor het echte werk. Ik vind het super leuk om alles wat ik geleerd heb in praktijk te brengen. Mijn grote passie is geworden om mensen blij en zelfverzekerd te maken met goede en mooie visagie.

De make-up moet passen bij de persoon. Voordat ik aan de slag ga wil ik graag wat nader kennismaken zodat de make up goed aansluit bij je persoonlijkheid. Uiteraard kijk en let ik hierbij op de vormen en de  huidskleur van het gezicht. Het totale plaatje moet kloppen en in balans zijn afhankelijk van de persoonlijke  wens .

Inmiddels heb ik veel ervaring opgedaan en kun je bij mij terecht voor verschillende looks. Hierbij kun je denken aan party prooff make-up, bruids make-up en make up voor fotoshoots. Daarnaast deel ik graag mijn opgedane kennis tijdens visagie workshops. Ben je benieuwd naar make-up dat perfect bij jou past? Dat komt goed uit want je kunt ook bij mij terecht voor persoonlijk make-up advies.

Ik vind het belangrijk dat mensen blij zijn met zichzelf en daar help ik graag aan mee. Iedereen is mooi en voor mij is het een uitdaging om jou nog mooier te maken!