Monday morning glam on this beauty’s!

Vorig weekend heb ik een shoot gehad en wat ben ik blij met de mooi resultaten!

Dit is mede gelukt door;

De locatie: Dutch Biz Center Amersfoort. Deze locatie is ook zeer geschikt voor bruiloften, vergaderingen, feesten en andere vieringen, voor zowel binnen als buiten. Neem zeker even een kijkje op hun website: www.dutchballooning.nl

De fotograaf: Bob Klaarenbeek. Heeft een passie voor fotograferen en is ook te vinden op instagram als: bobbieshoot.

De twee modellen, die zich deze dag voor de volle 100 procent hebben in gezet!

Daarnaast heb ik uiteraard zelf de make-up aangebracht met mijn eigen make-up lijn. Neem vooral even een kijkje op mijn webshop. Eerst heb ik een dag make-up aangebracht, die rustig en basic is. Daarna heb ik het iets donkerder aangezet, zoals een iets donkere oogschaduw, eyeliner en lippenstift etc.

Volgende week zal ik tips geven hoe je de perfecte fotoshoot make-up voor elkaar krijgt! Er zijn meer foto’s te vinden tussen mijn portfolio en ik zal eens in de tijd een foto delen ter inspiratie en ideeën. 

xx

 

 

 

 

You may also like