NOW OPEN!!

Met trots kan ik jullie vertellen dat vanaf vandaag mijn webshop is geopend!

De producten in mijn webshop zijn speciaal door mij geselecteerd nadat deze uitvoerig door mij zijn getest. Ik heb gekozen voor een kleine selectie want alleen de fijnste producten kun je in de shop vinden. Tijdens opdrachten werk ik met dit merk, maar ook mijn eigen make-up tas zit er vol mee. In de shop vind je een selectie basis make-up producten die naar mijn mening in niemands make-up tasje zouden misstaan.


Ik vind het belangrijk om het mooiste in jezelf naar boven te halen en ik ben er zeker van dat dat met de producten in mijn webshop nog beter zal lukken.

Gebruik kortingscode EJMA voor 10% openingskorting!

Handig om te weten….

  • In de regio Amersfoort is het gratis verzenden
  • Ik lever met PostNL
  • De make-up producten zijn op voorraad
  • Golden Rose is milieubewust, duurzaam en dierproefvrij

Mocht je vragen hebben over het gebruik van de producten? Laat het mij weten.

Have fun met shoppen!
xx

You may also like

1 comment