Tips voor in de zomer

Het zomerse weertje is gekomen! Je moet je huid nu anders gaan verzorgen. Hier zijn de tips:

Gebruik je ’s ochtends altijd bodylotion? Vervang dat nu door een fijne hydraterende zonnebrand. Kijk goed naar je huidtype en koop daar de juiste zonnebrand voor.

Net zoals je huid, hebben ook je lippen wat extra verzorging nodig in de zomer. En ook hiervoor geldt: een goed begin is het halve werk. Sla daarom wat lipverzorgingsproducten in zoals een speciale lip scrub, een balsem met zonnebescherming en een zomerse lippenstift, dan ga je nooit meer met droge, onverzorgde lippen de deur uit.

Dé make-up tip is natuurlijk simpelweg: minder make-up dragen! Als je foundation skipt, valt er ook minder ‘weg te smelten’ en het voelt ook prettiger aan als het warm is. Tevens wil je dat je huid in die warmte lekker kan ademen.

Gebruik je voor het slapen gaan altijd bodylotion? Vervang hem door een goede aftersun. Goed voor je huid, hydrateert lekker en je houdt je eventuele bruine kleurtje langer vast.

Enjoy the sun!

You may also like